TRX


TRX Suspension training is dé revolutie op het gebied van fitnesstraining. De naam TRX staat voor total body resistance training. Deze eenvoudige, maar doeltreffende manier van trainen is al een hit bij veel Amerikaanse sterren en topsporters en dringt nu ook door in Nederland. TRX suspension training gaat " back to basics": geen ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht door middel van het 'top down balance principe''.

Trainen met TRX doet een beroep op kracht en stabiliteit in de core. Je traint spieren niet afzonderlijk, maar in ketens, waarbij de buik en onderrug de kern van de beweging vormen. Beoefenaars van alle fitness niveaus kunnen profiteren van deze hoogst efficiënte en effectieve eigen lichaamsgewicht trainingsmethode! Als je wilt trainen en er op je best uit wilt zien, dan is TRX training de perfecte workout.

Een TRX Suspension Training wordt gegeven voor maximaal 6 personen.
De voordelen van TRX training:
•        TRX workouts zijn snel, effectief en krachtig. Een volwaardige workout duurt slechts 30 minuten
•        Met de TRX kun je van de ene oefening in het andere overgaan zonder verlies van tijd met een combinatie van kracht, flexibiliteit en conditietraining
•        TRX Suspension Training kent meer dan 300 oefeningen waarmee je elke lichaamsdeel kunt trainen
•        TRX Suspension Training zorgt ook voor balans en coördinatie

Deze les wordt gegeven maandagavond van 18.30 - 19.00 uur en donderdagavond van 19.30 - 20.00 uur