Nieuws

Zomerrooster
Het zomerrooster gaat maandag 3 juli in en duurt tot 4 september. Zie voor meer informatie op het tabblad ROOSTER.
Fitnatic is gesloten van 7 t/m 11 augustus.

Spinning marathon (Samenloop voor Hoop)
Zaterdag 23 april was de Spinning Marathon voor Samenloop voor Hoop georganiseerd door de Vledderveens Stappers en Fitnatic. Deze dag werd een groot succes, mede namens alle spinners, sponsoren en vrijwilligers. Het evenement werd geopend door Frans Kloosterman, wethouder van de Gemeente Westellingwerf en ambassadeur Samenloop voor Hoop. De cheque ter waarde van €1265,- werd overhandigd aan de initiatiefnemers van deze sportieve actie. Zie ook Samenloop voor hoop!

  

  

      

     


Sportief Wandelen

Wij zijn weer van start gegaan met een uurtje Sportief Wandelen voor 50-plussers. Dit doen we eens in de twee weken op donderdagmiddag van 13.30 – 14.30 uur. Soms iets langer. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze speciale pagina.

  

Het nieuwe jaar, 2016 is weer begonnen!
Ten eerste willen wij u natuurlijk het allerbeste wensen voor 2016 en laten we er weer een mooi, sportief jaar van maken! Het nieuwe jaar begint weer met een fantastische aanbieding! Indien u zich in de maand januari inschrijft betaalt u geen inschrijfgeld en u sport de gehele maand januari gratis. Voor het complete sportaanbod verwijzen wij u naar deze pagina. Kom dus snel naar Fitnatic sport&leefstijl. 

Geert 80 jaar en dat moet in de krant!
Geert Zwartjens uit Steggerda is 80 jaar geworden en sport al jaren fanatiek bij Fitnatic. Hij spint 2x in de week en doet zeker niet onder voor de jonge sporters. Hij doet 3x per week aan fitness en daarnaast ook nog aan Bodypump en dat moest natuurlijk gevierd worden.


 

Hij spint twee keer per week en doet zeker niet onder voor zijn jongere medesporters. Hij doet drie keer per week aan fitness, waarbij de Crosstrainer, Loopband en Roeimachine favoriet zijn, maar de krachttoestellen worden niet overgeslagen. Daarnaast doet Geert aan Bodypump. Een les waarbij het op uithoudingsvermogen en kracht aankomt. - See more at: http://www.dasmooi.nl/sport/35212/tachtigjarige-geert-sport-nog-volop/#sthash.uKPMynGT.dpuf
Hij spint twee keer per week en doet zeker niet onder voor zijn jongere medesporters. Hij doet drie keer per week aan fitness, waarbij de Crosstrainer, Loopband en Roeimachine favoriet zijn, maar de krachttoestellen worden niet overgeslagen. Daarnaast doet Geert aan Bodypump. Een les waarbij het op uithoudingsvermogen en kracht aankomt. - See more at: http://www.dasmooi.nl/sport/35212/tachtigjarige-geert-sport-nog-volop/#sthash.uKPMynGT.dpuf


Nieuwjaarswandeling
De nieuwjaarswandeling is geweest, het weer was prima en de wandeling over de heide van Havelte was erg geslaagd. Met dank aan alle deelnemers.Nieuwe groep Stretch & Reach en Pilates
Door de grote belangstelling voor de lessen Stretch & Reach en
 Pilates, komen er twee nieuwe lessen bij.
Stretch & Reach start dinsdag 6 januari 2015 van 10.30 tot 11.30 uur.
Pilates wordt gegeven vanaf donderdag 8 januari 2015 van 10.30
 tot 11.30 uur. Wil je meedoen met deze lessen, geef je dan op aan de balie van ons centrum. 


Samenwerking tussen Old Forward en Fitnatic

Al jaren zijn wij de sportieve buren van vv Old Forward en nu hebben we de handen ineen geslagen, om nog meer sportmogelijkheden te bieden. De voetballers gaan in de winterperiode bij extreem slecht weer een aantal keer sporten in Fitnatic. Het gaat dan om de jeugd en de senioren van Old Forward. De jeugd krijgt de training  in de aerobiczaal en zullen dan ook gebruik kunnen maken van de daar aanwezige attributen. De senioren trainen  op de fitnessapparaten. Een leuke en goede oplossing om deze groep voetballers in de winter toch hun training aan te bieden. De voetballers krijgen dan ook een indruk van wat Fitnatic voor ze kan betekenen en voelen wat fitness kan doen voor hun sportprestaties.

  

Combi-sportavond van 7 maart 2014 was een groot succes.

Op 7 maart jl. hield Fitnatic weer haar jaarlijkse Combi-sportavond voor haar leden en belangstellenden. Deze avond stond in het teken van alle lessen die gegeven worden in deze sportschool. Het was een gezellige en druk bezette avond. Er werd door leden en niet leden fanatiek mee gesport en met name de lessen Steps, Stretch & Reach, Dance Fever en TRX waren behoorlijk vol. In de pauze werd er thee en koffie geschonken met een versnapering en na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een (gezond) hapje en drankje. Al met al was deze avond weer zeer geslaagd.

     Kinderen van OBS De Heidehoek sport een middag in Fitnatic
De kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 hebben zich vrijdagmiddag 4 oktober jl. uitgeleefd in Fitnatic. Het leek de leiding van de school leuk om in het kader van de kinderboekenweek, met als thema "Klaar voor de start", de kinderen echt te laten starten met bijvoorbeeld Spinning, Dansen en Fitnessen. Het werd een geweldig succes. De kinderen zetten zich allemaal geweldig in en sporten er lustig op los.

Al met al een geslaagde middag.