Hotstone

Hotstone massage therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en kan je nadien veel energie geven. Het lichaam wordt optimaal gestimuleerd om spanningen los te laten.

Door de warmte van de stenen is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massage-behandeling veel effectiever maakt. De speciale basalt stenen worden verwarmd tot 45-50 graden. Een hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af en draagt bij aan het ontgiften van het lichaam. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook helpt hotstonemassage bij het verminderen van pijn bij fibromyalgie. Door tijdens het masseren gebruik te maken van warme stenen verbeteren in feite alle lichaamsfuncties.Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hotstone massage stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.